2012. augusztus 16., csütörtök

Emlékezzünk Elvis Presleyre....

 

Elvis Aaron Presley (Mississippi, Tupelo 1935. január 8.1977. augusztus 16.) amerikai énekes, zenész és színész. Mint kulturális ikon, Elvis, a Rock 'n' Roll királya, vagy a Király néven is ismerik. Gyakorlatilag a világ leghíresebb könnyűzenei énekese mind a mai napig.

 Elvis Aaron Presley amerikai énekes, zenész és színész. Mint kulturális ikon, Elvis, a Rock 'n' Roll királya, vagy a Király néven is ismerik. Gyakorlatilag a világ leghíresebb könnyűzenei énekese mind a mai napig. Tizennégyszer jelölték Grammy-díjra, ebből hármat meg is nyert, valamint a Grammy Életműdíját is neki ítélték 1971-ben.

                                                                               

Míg világ a világ az ő neve mindig is fényesen fog ragyogni. Köszönhető páratlan tehetségének, fülbemászó dalainak, búgó hangjának és nem utolsó sorban férfias bájának.


 

1977. augusztus 16.-án elhunyt a rock and roll királya, Elvis Presley. Rajongók milliói gyászolták a sztárt, annak ellenére, hogy legtöbbjük személyesen sohasem találkozott vele. Valami megszakadt a rock and roll világában, egy korszak véget ért. Vagy mégsem?

Elvis Presleytől idézetek

Mindig, amikor arra gondolok, hogy öregszem és lassan a sír felé haladok, valami egész más történik.

Nem hiszem, hogy ártok az embereknek. Ha úgy érezném, hogy ártok nekik, inkább visszamennék teherautót vezetni, komolyan mondom.

Az ambíció egy álom V8-as motorral.

Semmi szükségem egyetlen testőrre sem. Viszont nagyon is szükségem van két jólképzett mérlegképes könyvelőre.

Nem értek a zenéhez. Az én szakmámban nem is kell.

  

http://www.youtube.com/watch?v=HZBUb0ElnNY

Forrás:Internet

Összeállította:Szőkéné Ágota       

 

 

                                      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése