2012. június 5., kedd

Sárgabarackmagról...

 Minden betegséget könnyebb és egyszerűbb megelőzni, mint azt gyógyítani!
 Forrás: internet

 Miért nincs a hunzáknál rákos beteg?
 A Hunza királyságban ismeretlen a rákbetegség, mely természetesen igaz. Az is igaz, hogy az észak amerikai indiánok étrendje is sok B-17 vitamint tartalmaz és szinte ismeretlen közöttük a rákbetegség. Mi azt kívánjuk rövid tájékoztatónkban közkincsé tenni, hogy miért van így és mit is tud a B-17 vitamin.


A  sárgabarackmagbél  emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai:
A legfontosabb amit a sárgabarackmagbél  tartalmaz, az a   B-17 vitamin.
Mivel vízben oldódó vitaminról van szó, az emberi szervezet számára szükséges mennyiség ebből a vitaminból napi 250 - 300 mg. Amennyiben nem jut a szervezetbe megfelelő mennyiségű B-17vitamin, úgy hiánya rákbetegséget okozhat. Egy közismert példa a vízben oldódó vitamin hiányára: Egy másik igen fontos vízben oldódó vitamin a C-vitamin, melynek hiánya skorbutot, az immunrendszer gyenge működését eredményezi.
Mint ahogy a C-vitamin a skorbut megelőzésére, úgy a B-17vitamin a rák megelőzésére alkalmazhatjuk.  "A rákos megbetegedések megelőzéséhez, kiküszöböléséhez szinte nélkülözhetetlen a B-17vitamin .Ez a mennyisége kb. 35-40 szem édes, vagy 12 - 15 szem keserű  sárgabarackmagbél elfogyasztásával fedezhető.A feltételezések szerint a  sárgabarackmag vagyis annak magjában található B-17 vitamin miatt. A megfelelő mennyiségben jelen lévő B-17 gátolja a sejtek rákos elváltozását elindító anyagok működését. Alternatív módszerként egyre több helyen használják injekció formátumban. 
Tehát nyugodtan együnk   sárgabarackmagot. Rengeteget kidobnak a szemétbe, pedig gyógyítana, erősítene bennünket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése